In Romania nu vine sfarsitul lumii

iubire luminaAstazi am sa va dau si vesti bune si vesti proaste (depinde de fiecare ce si cum vrea sa inteleaga).

Vestea buna pentru unii- in Romania nu vine sfarsitul lumii! deoarece la noi vin alegerile!veste proasta pentru altii. Si uite asa, media de la noi e preocupata pana peste cap cu electoralele si, cel putin deocamdata, pare sa fi uitat de subiectul spumos, referitor la 21 decembrie 2012.

O alta veste proasta ar fi ca se strica vremea – asta dupa ce vremurile erau de multisor cam stricate! Acum, fara sa fiu adepta teoriei conspiratiei, nu pot sa nu imi amintesc faptul ca si pe alte meleaguri, in SUA, acum o luna s-a stricat vremea asa, intamplator, cu doar cateva zile inaintea alegerilor. Iar consecintele au fost devastatoare pentru foarte multi oameni, care poate chiar au crezut ca a venit sfarsitul lumii, mai devreme decat era prognozat. Unii au vorbit despre ceva provocat, cu acea instalatie denumita HARP – altii, stiu ei care si la ce ma refer. Astfel incat, nu pot sa nu-mi amintesc, inceputul acestui an, cu revolta din Piata Universitatii si din alte piete din tara, cand, asa dintr-o data, pe neanuntate, atunci cand credeam cu totii ca iarna a cam trecut, a venit un val de ger si ninsoare, care a ingropat sate si orase la propriu, sub nameti, inclusiv Bucurestiul. Au existat si atunci unii, care au vorbit de filiala HARP din Romania, localizata de ani de zile in zona Dobrogea si in curs de amenajare prin Oltenia, pe post de scut (dar cica nu anti-racheta, ci anti-populatie revoltata, de aici si de pe alte meleaguri ale Europei!). Si ma gandesc eu asa, ca daca pe 9 decembrie o sa avem o tara blocata de nameti si vreme rea, dupa ce Ziua Nationala de 1 Decembrie am sarbatorit-o (cu adevarat de data aceasta) cu o vreme de primavara, teoria conspiratiei poate trece de la stadiul de teorie, la practica, adica o cruda realitate. Sper sa nu fie nimic sau doar un inceput de iarna normala, spre a nu se bucura cei pentru care, deocamdata, alegerile reprezinta doar o veste proasta!

De ce nu cred eu ca va veni sfarsitul lumii in Romania? pentru ca, in conformitate cu unul din bancurile acelea stupide, cu care ne autoflagelam, pe noi ne despart vreo suta de ani de restul lumii. Vestea proasta e ca ne autodevalorizam si ne autodepreciem. Vestea buna e ca mai avem timp!

Acum fara nicio gluma, intr-adevar eu cred ca mai avem timp. Data de 21 decembrie pentru mine reprezinta un sfarsit si un inceput. Pe 21 Decembrie 1989, noi bucurestenii am pus punct unei epoci din istoria Romaniei si am inceput sa visam la un nou inceput, al adevaratei libertati. Vestea proasta este ca libertatea a fost prost inteleasa (intr-o postare viitoare am sa explic de ce). Vestea buna – avem o noua ocazie, de data asta in sincron cu toti oamenii de pe Pamant!

Pana pe 21 decembrie mai avem timp sa facem o alegere, cea mai importanta, care nu are legatura cu „electoralele”, ci cu evolutia spirituala a fiecaruia in parte si a omenirii in ansamblu. Nu sunt vorbe mari si nici sperante desarte. Lucrurile se intampla, la un nivel subtil de vibratie, pe care nu toti au capacitatea de a le simti (inca). Este o alegere aparent simpla, dar din pacate, pentru unii, destul de complicataA ALEGE VIATA!spre a trai in si cu Lumina, Iubire, Compasiune, Iertare si Bucurie!

Alina Moise

Reclame
Acest articol a fost publicat în 2012, parerea psihologului și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s