21.12.2012 – un nou început (1)

Lumina DivinaExistă tot felul de interpretări legate de ceea ce se va întâmpla pe 21.12.2012. Eu vă spun ceea ce simt şi anume că, pe 21 decembrie vom trăi un nou început! Dar, cu condiţia ca, până atunci  să ne împăcăm cu lumea şi cu noi înşine, să alegem calea iubirii necondiţionate sau măcar, să ne exprimăm intenţia de a ne împlini menirea din această viaţă (chiar dacă nu o cunoaştem încă). Toate rugăciunile sunt auzite, chiar şi acelea nerostite, ci doar simţite şi poate neconştientizate, dar şi în acest caz există o minimă condiţie şi anume, ca în fiinţa respectivă să mai existe măcar un singur firicel de Lumină Divină!

Trebuie să vă spun că noi, oamenii, ne naştem perfecţi, în Corpul de Lumină, perfect protejaţi. Apoi, întunericul, care există latent în fiecare dintre noi (într-o proporţie mai mică sau mai mare) începe să creeze breşe – de la interior către exterior mai întâi. Apoi, întunericul din exterior se ataşează celui din interior prin spărturile din aură (Corpul de Lumină), invadându-ne pe furiş. Invazia întunericului are loc în cel puţin două feluri:

–         cu acceptul nostru (prin intermediul gândurilor negative din mintea noastră);

–         fără acceptul nostru (prin vampirizare energetică sau atac energetic).

Poate vă întrebaţi: cum se face că există întunericul latent în fiecare dintre noi? Doar ştim că am fost creaţi după „chipul şi asemănarea lui Dumnezeu”! Şi poate unii vor considera chiar o blasfemie afirmaţia mea, deoarece nu pot concepe că Dumnezeu a creat întunericul. Şi într-adevăr El nu l-a creat! Dumnezeu, în Măreţia Sa, din nevoia de explorare a Absolutului Său, a creat Fiinţe, după „chipul şi asemănarea Sa” şi asta deoarece acest tip de exprimare îl înţelegem cel mai bine, deşi El nu are un „chip” fiind energie pură, Lumină Divină!

Fiinţelor pe care le-a creat, Dumnezeu le-a făcut cel mai mare dar posibil – Liberul Arbitru, permiţându-le astfel să experimenteze absolut tot ce doresc! Şi nu este „vina” lui Dumnezeu că unele Fiinţe au ales să experimenteze opusul Luminii – întunericul, negativitatea, nonexistenţa. Astfel a apărut în Univers dualitatea: Lumină/întuneric. Viaţă/moarte, Bine/rău, Iubire/ură, etc. Acele fiinţe mai sunt cunoscute sub denumirea de „Îngeri căzuţi”, conduse de cel numit Lucifer.

În acelaşi timp, alte Fiinţe au ales Lumina, devenind Îngeri păzitori şi Arhangheli luptători-protectori sau pedepsitori – cei care potenţează crizele de dezvoltare spirituală (din jurul vârstei de 30 de ani, de obicei) pentru a ne ajuta să ne înţelegem menirea (conform contractului nostru de viaţă asumat înaintea încarnării) şi să ne întoarcem spre Lumină, exercitându-ne astfel Liberul Arbitru!

Ambele tipuri de Fiinţe – de Lumină sau de întuneric, au primit de la Facere acea capacitate de a crea, fiind făcute după „chipul şi asemănarea lui Dumnezeu! Şi astfel Fiinţele de Lumină au creat Viaţă, iar cele de întuneric nonexistenţă, fiinţe făcute din întuneric. În timp, fiinţele s-au amestecat atât de mult între ele, aici pe Pământ şi pe alte planete, încât s-a ajuns la situaţia în care în fiecare dintre noi există şi Lumină dar şi întuneric!

Iată de ce ne naştem în dualitate, separaţi pe sexe, cu Lumina şi întunericul coexistând în noi. Dar, depinde exclusiv de fiecare – ce alege! exercitându-şi Liberul Arbitru, la fel ca şi Fiinţele primordiale.

Vestea bună este că absolut în toţi există un minim firicel de Lumină Divină, iar vestea mai puţin bună este că, există posibilitatea de a ne tăia singuri şi ultima legătură cu Dumnezeu, dacă ne lăsăm inundaţi şi copleşiţi cu totul de întuneric. Părintele Arsenie Boca spuneaTrupul trăeiste, dacă e locuit de suflet; iar sufletul trăieşte, dacă e locuit de Dumnezeu. Aşadar, sunt oameni care au întrânşii suflete vii, şi sunt oameni care au suflete moarte.”

Aceştia, cei copleşiţi de întuneric, cu sufletele moarte, trăiesc printre noi şi de multe ori ne fac viaţa amară. Sunt cei care au tot ce-şi doresc şi fac toate relele fără să li se întâmple nimic, aparent. Şi sunt destui cei care se întreabă “De ce nu-i pedepseşte Dumnezeu?!” Pentru că Dumnezeu nu pedepseşte pe nimeni! Dumnezeu este Iubire şi Lumină! Religia a mistificat adevărul, prezentând un Dumnezeu pedepsitor, dar Adevărul este că, El nu răneşte pe nimeni, deoarece S-ar răni şi S-ar nega chiar pe Sine. Şi asta deoarece, noi toţi suntem parte din El şi avem Liberul Arbitru de a face exact ce ne taie capul!

Ce nu au înţeles nici o parte din Fiinţele primordiale şi nu prea înţelegem nici noi – acest Liber Arbitru reprezintă cu adevărat cel mai mare dar Divin şi vine la pachet cu o responsabilitate enormă, atât faţă de propria fiinţă, cât şi faţă de toate celelalte fiinţe şi de fapt, faţă de întreaga Creaţie!

De aceea, atunci când o fiinţă alege întunericul (întreaga Creaţie suferă, împreună cu Dumnezeu!), îşi pierde ultimul firicel de Lumină, implicit legătura cu Dumnezeu şi atunci se situează în afara Creaţiei. De aceea ni se pare că unor persoane le merge foarte bine  aici, pe Pământ, în detrimentul şi cu suferinţa altora, dar este doar o aparenţă, deoarece doar îşi pierd şansa de a redeveni Fiinţe cu drepturi depline, pentru mult timp de aici înainte. Nu mai simt suferinţă dar nici Bucurie adevărată!

Nu degeaba Sfinţii Părinţi ne vorbesc despre mântuirea prin suferinţă, deoarece atunci când întunericul tinde să ne copleşească, doar suferinţa ne poate trezi! Şi astfel putem porni pe calea spre propria mântuire, adică spre Lumină, redevenind treptat Fiinţă de Lumină (cu ajutorul Îngerilor păzitori, Arhanghelilor, Maeştrilor spirituali, dar mai ales al Lui Iisus Christos, Fiul Lui Dumnezeu).

Mâine am să vă spun în ce fel ne invadează întunericul şi mai ales despre cum ne putem proteja, învăţând împreună să ne refacem aura, Corpul de Lumină.

 

fiinţa care poartă numele Alina Moise

Reclame
Acest articol a fost publicat în 2012, ajutor pentru suflet și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s