21.12.2012 – un nou început (7)

Noul PamantReiau explicaţiile din articolul anterior, despre dimensiunea spaţiului, tot o convenţie a noastră cu noi înşine, pentru a ne putea delimita, individualiza (şi de prea multe ori pentru a ne separa).

Fiecare se percepe pe sine în siguranţă într-un spaţiu propriu, bine delimitat, începând cu propriul corp şi continuând cu nevoia de identitate în general. Apoi apare nevoia de lucruri, de proprietăţi, de identitate socială.

Dar doar noi, oamenii, avem nevoie de spaţiu, nu şi Dumnezeu. Deoarece Dumnezeu are toate „spaţiile” în acelaşi „timp”!

Totul este energie, totul se manifestă, se află în mişcare, în perpetuă schimbare, transformare, evoluţie – deoarece totul este Viaţă!

Deşi nouă ne este foarte greu să concepem, în acelaşi „timp” şi în acelaşi „spaţiu” se desfăşoară Totul, dar în diverse dimensiuni. Putem să folosim diverşi termeni pentru a înţelege mai bine ce e cu aceste dimensiuni şi le putem numi epoci, lumi, dimensiuni paralele, tipuri de vibraţie (în 3D – cea în care trăim acum cea mai mare parte dintre noi, în 4D – cea în care se spune că va trece Pământul începând de mâine, 5 D, etc).

Pământul este doar una dintre planetele din Univers. O lume dintr-o mulţime de lumi, pe care noi nu am reuşit să le percepem cu tehnologia actuală. Dar nu uitaţi că, în conformitate cu standardul nostru de timp, nu chiar demult, strămoşii noştri (ai umanităţii în general) erau convinşi că Soarele se învârte în jurul Pământului şi oricine îşi exprima o altă părere putea să fie ars pe rug.

Iar din lumea asta a noastră, noi percepem doar o singură dimensiune, bine ancorată în timp şi spaţiu. Când, de fapt, există o imensitate de dimensiuni paralele. Şi ca să puteţi înţelege, am să explic astfel:

–         în fiecare moment în care noi luăm o anumită decizie de viaţă, se mai formează încă o dimensiune paralelă, în care alter-egoul nostru trăieşte opusul deciziei adoptate în această dimensiune.

–         ştiu că este greu de imaginat, dar încercaţi să vă amintiţi unele vise, în care părea să fie ceva din realitate, dar cumva diferit.

Am să merg mai departe cu explicaţiile, pornind de la fiinţa din interiorul fiecăruia dintre noi. De fapt, ea este doar unul din aspectele Fiinţei care face parte din Creaţia originară – din momentul în care Dumnezeu a creat Viaţa, Fiinţele.

Aşa cum am mai spus, unele Fiinţe au ales să experimenteze opusul Luminii, întunericul. Şi aşa a apărut dualitatea: Bine/rău; Iubire/ură; Bucurie/tristeţe, etc. Alte Fiinţe au rămas alături de Dumnezeu, sub formă de Îngeri şi Arhangheli (pe pagina de Credinţă şi Spiritualitate găsiţi mai multe amănunte).

Dar cele mai multe Fiinţe au ales să se răspândească în Univers, pe diverse planete, peste tot unde deja întunericul începuse să îşi facă de cap, pentru a ajuta la restaurarea Luminii.

Dintre aceste Fiinţe s-au desprins două grupuri:

–         Fiinţele din primul grup au mers către planetele care erau deja ocupate de „îngerii căzuţi” şi au devenit protectoarele acestora; Pământul o are pe Mama Pământ (Geea sau Gheea);

–         Fiinţele din al doilea grup s-au „clonat”, s-au multiplicat, pentru a experimenta viaţa în dualitate, în toate lumile (planetele), în toate timpurile (pe axa: trecut-prezent-viitor), în toate dimensiunile paralele şi de vibraţie energetică (de la 1D, la 12D).

Iată de ce, fiinţa din interiorul nostru este doar un aspect al Fiinţei originare. De aceea uneori avem vise ciudate – cu alte lumi, spaţii, dimensiuni; cu extratereştrii sau fiinţe magice etc.

Universul este guvernat de Legile Divine, care au fost încălcate în mod repetat de către „îngerii căzuţi” şi de către fiinţele create de ei. Dumnezeu a dat diverse Dispense Divine pentru a permite atât celor întunecaţi, cât şi celor contaminaţi de întuneric să revină spre Lumină, dar a păstrat intactă prima Lege – cea a Liberului Arbitru. Ca o Dispensă Divină au apărut principiul reîncarnării şi Legile Karmice (cauză-efect).

Aşa cum am mai explicat, fiinţa vine la întrupare cu un suflet al prezentei reîncarnări. Pentru a se proteja pe ea şi pe suflet, fiinţa generează Sinele, iar Sinele se înveleşte cu Eul (conexiunea sa cu exteriorul, prin intermediul conştienţei) şi generează supra-eul moral, ca gardian al sufletului, cu care comunică prin intermediul conştiinţei. Iar Eul, cum am mai spus, îl generează pe ego – masca socială, pentru a-l folosi pe post de interfaţă cu realitatea.

În tot acest joc, se pot imagina doar două tipuri de final: – câştigă Eul sau ego; fiinţa sau sistemul:

–         dacă Eul e puternic, va reuşi să ţină ego sub control, pentru ca acesta să reprezinte doar interfaţa cu sistemul social, generat de forţele întunericului; Eul puternic va putea astfel să pornească în călătoria sa spirituală spre centrul Sinelui, prin intermediul sufletului, la întâlnirea cu fiinţa protejată de Lumina Divină. Prin contopirea Eului cu sufletul şi cu fiinţa, moartea este anulată – creşte nivelul de vibraţie energetică şi fiinţa accede într-o nouă dimensiune (un D superior celui în care se afla la prezenta încarnare).

–         dacă Eul e slab, ego preia controlul, iar primul distrus este chiar Eul, urmează Sinele şi sufletul, care sunt invadate de întuneric, iar atunci fiinţa se retrage din ce în ce mai mult spre firicelul de Lumină care o leagă de Divinitate, până când pleacă definitiv din această încarnare; în urma sa rămâne doar trupul, o carcasă golită de suflet, locuită doar de egoul copleşit de întuneric. Iar fiinţa cade pe un nivel inferior de vibraţie (un D inferior celui cu care a venit la încarnare) şi va face un nou contract de reîncarnare, în speranţa că data viitoare va reuşi să îşi formeze un eu puternic. Toate fiinţele primesc şanse infinite! Dar pentru ego, cel rămas întrupat în absenţa sufletului şi a fiinţei, moartea trupului reprezintă şi moartea sa, cât se poate de reală şi de definitivă!

Atunci, când să mă exprim astfel, cel puţin jumătate plus unul din aspectele (clonele) unei Fiinţe ating un anumit nivel de vibraţie, să spunem de exemplu 4D, Fiinţa în totalitatea şi integralitatea sa trece în 4D (împreună cu toate aspectele/clonele sale) şi atunci se mută pe o planetă, unde Fiinţa care a ales să fie acea planetă, vibrează şi ea în 4D.

Se spune că Pământul, prin intermediul Fiinţei care poartă numele de Mama Pământ (Geea sau Gheea), va atinge 4D pe 21 decembrie 2012, adică în mai puţin de o oră.

Eu cred în acest „scenariu”, care nu este SF şi simt că toate fiinţele care au atins deja sau sunt pe cale să atingă nivelul de vibraţie 4D, vor începe să trăiască un nou început pe Noul Pământ. Făcând parte dintre aceste fiinţe, vom „vedea” altfel realitatea, simţind şi trăind altfel, pe principiul momentului Acum, al iubirii necondiţionate, însoţite de Bucurie.

Fiinţele care vor vibra în continuare în 3D nu vor „vedea” nimic, dar au şansa să-i simtă pe ceilalţi, până la finalul acestei reîncarnări, ceea ce îi va ajuta în propria evoluţie spirituală.

Totul ţine de alegere, deoarece, cum am mai spus, prima Lege Divină este cea a Liberului Arbitru. Îmi doresc enorm de mult ca alegerea cât mai multor fiinţe să se îndrepte către o Viaţă trăită în Lumină, Libertate (cu asumarea responsabilităţilor care decurg din ea), independenţă, iubire necondiţionată şi Bucurie.

Sper că m-am făcut înţeleasă. Mâine nu se sfârşeşte lumea, ci începe una nouă pentru noi toţi, pe Noul Pământ. Unii o vom simţi, trăi şi vedea, iar alţii vor avea şansa să o simtă prin intermediul nostru (pe principiul exemplului personal).

Vă doresc tuturor Linişte, Lumină, Cunoaştere, Iubire, Compasiune, Iertare, Bucurie şi mă rog lui Dumnezeu, la fel ca în fiecare zi, să ne ajute pe toţi oamenii de pe Pământ să ne atingem Binele nostru cel mai înalt, în conformitate cu Liberul Arbitru şi linia de viaţă proprie. Îţi mulţumesc Doamne pentru absolut tot! Amin!

 

fiinţa care poartă numele Alina Moise

Iisus

Reclame
Acest articol a fost publicat în 2012, ajutor pentru suflet și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s