Sarbatori cu Bucurie, tuturor

Nasterea DomnuluiSe apropie Crăciunul cu paşi repezi. Pe cine aşteptăm noi? Vă rog să nu îmi răspundeţi că îl aşteptăm pe Moş Crăciun. Eu şi mulţi alţii îl aşteptăm pe Iisus Christos! Moş Crăciun este o invenţie a sistemului – o păcăleală. Întotdeauna sistemul înlocuieşte un simbol real cu unul imaginar, aşa-zis „magic”, pentru a ne „ajuta” să nu trăim prezentul, adică în momentul Acum. Aşteptându-l pe Moş Crăciun, de fapt nu trăim sau în cel mai bun caz trăim într-o iluzie (nu degeaba unii pretind că trăim într-o hologramă). Şi asta, deoarece nu avem cum să trăim momentul în care „Moşul” cică „vine” cu sania lui trasă de „renii zburători” (mai ales de ăla cu nasul roşu ca de beţiv sau ca girofarul ambulanţei) şi „intră pe coş” să ne lase „un cadou” din sacul lui cel plin cu „daruri” pentru mici şi mari (minciunele). Pe care coş? Coşul de la calorifer sau de la şemineul de decor?

De fapt, noi avem de ce să îl aşteptăm pe Iisus, deoarece în fiecare an, de Crăciun, apare oportunitatea de a trăi prin intermediul lui Acum, momentul Naşterii Sale, de acum mai bine de 2000 de ani. Naşterea lui Iisus este un fapt real! (bine documentat religios dar şi de către istorici). Şi orice fapt real este înregistrat energetic (în cronica akasha, memoria cosmică), are o amprentă unică, o vibraţie specifică.

Deci, orice fapt petrecut,  se află stocat în „baza de date” a Universului, a Creaţiei Divine. Pentru cei care nu pot înţelege lumea decât la modul concret, am să explic astfel:

–         putem trăi momentul naşterii lui Iisus în Acum, accesând „baza de date”, care vă anunţ că este „free” (la liber pentru download) şi permanent „on line”;

–         iar pe 25 decembrie (în fiecare an), pentru cei fără „conexiune la internetul Divin”, li se pune la dispoziţie un DVD cu „filmul” Naşterii (la pachet cu un DVD player portabil, televizor 3D, inclusiv ochelarii din dotare).

Chiar nu glumesc, să ştiţi! Oricine poate trăi pe 25 decembrie, de Crăciun, în momentul Acum, Naşterea Domnului nostru Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu – pentru noi creştinii sau a Maestrului Spiritual Iisus, cum Îl numesc necreştinii.

E vremea colindelor, iar un vechi coliund românesc spune aşa „Fecioara Maria Naşte pe Mesia – care Bucurie şi la voi să fie! După cum vedeţi, spiritualitatea noastră ancestrală ne vorbeşte despre momentul Acum – „Fecioara Maria Naşte – îl naşte Acum, nu l-a născut! Iar Iisus, Mesia este însăşi Bucuria, care ne este menită tururor (prin întărirea „să fie”, echivalentul lui „am zis”!).

Despre Bucurie este vorba, dragii mei! Întotdeauna, fiiind în Acum, Bucuria este simţită şi trăită. Doar fiind în Acum, alegem să ne trăim Viaţa cu Bucurie în suflet şi în simţiri (fiinţă).

Craciun Luminat! si sarbatori cu Bucurie, tuturor!

Alina Moise

Reclame
Acest articol a fost publicat în Sarbatori fericite și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s